Banner%20OrcaSecure_edited.png

PROACTIVE SECURITY

EFFECTUATING MEASURES

Wij zijn ervan overtuigd dat incidenten kunnen worden voorkomen, investeringen in beveiliging kunnen worden geëffectueerd en beveiliging een bijdrage kan leveren aan het succes van de organisatie.

Dit kan worden bereikt door inzicht te verkrijgen in het integrale proactieve beveiligingsproces, het invullen van de randvoorwaarden voor een succesvolle implementatie en het borgen van de kwaliteit van de actoren in het beveiligingsproces.

Naast inspirerende cursussen en trainingen over integraal proactief beveiligen en de wijze waarop de kwaliteit wordt geborgd, biedt OrcaSecure ook organisatieadvies om deze effectieve manier van beveiligen te implementeren en invulling te geven aan de randvoorwaarden voor succes. 

Referenties en Klanten van OrcaSecure

OPLEIDINGEN

 

OrcaSecure gaat er vanuit dat volwassenen met name leren door ervaring. Om die reden zit er in onze opleidingen en trainingen een flinke dosis praktijk.

DIENSTEN

 

OrcaSecure helpt organisaties bij de implementatie van het proactieve security concept. Dit omvat onder andere de ontwikkeling van: 

Dreigingsanalyses 

Integraal Proactief Security Beleid 

Beveiligingsplannen

 Standard Operating Procedures

Oefen- & Trainingsprogramma's

Red Teaming

Security Awareness Programma's

 Security Audits. 

KLANTEN
 

OVER ONS

OrcaSecure BV heeft tot doel om beveiliging effectief te maken.

 

Effectieve beveiliging wordt bereikt door een integrale aanpak, een proactief beveiligingsconcept conform de methodiek van Predictive profiling en geoefende beveiligers.

 

In het proactieve beveiligingsconcept is de mens de succesbepalende factor en daarom stellen we de menselijke factor in het proactieve beveiligingsconcept centraal. Door deze mensgerichte aanpak brengen we de beveiliging van organisaties en bedrijven tot een kwalitatief hoog niveau waardoor de beveiliging in alle facetten voldoet aan de verwachtingen.

Partners

OrcaSecure werkt samen met onderstaande partners

logo-coe.png

CONTACT

OrcaSecure BV

Postbus 256

3750 GH Bunschoten

info@orcasecure.org

030-7670076

Blijf op de hoogte van nieuws en opleidingen en abonneer op onze nieuwsbrief

Bericht ontvangen!