top of page

Het Museum

Over ons

Anna van Vliet.

Directeur

Sinds 2008 is Anna directeur van Het Museum. In de periode van 2003 tot 2008 was ze directeur van W139, een expositie- en productiecentrum voor hedendaagse kunst in Amsterdam. Haar leermeester was de Belgische museumdirecteur, conservator en curator ridder Jan Hoet onder wiens supervisie ze verscheidene exposities en projecten organiseerde, zowel in België (Gent, Stedelijk Museum voor Actuele Kunst (SMAK); Watou, Poëziezomer 2000) als in Duitsland (Herford, museum Marta).

Anna is ongehuwd en naast haar drukke baan amateur sport fotograaf.

Michelle Verspoor

Hoofd Conservator

Michelle is als hoofdconservator de verantwoordelijke die in samenwerking met de wetenschappelijke staf de opbouw en instandhouding van de museumcollectie organiseert.

 

Michelle is gehuwd, heeft 3 kinderen en naast haar werk is ze actief op het toneel en lid van de plaatselijke toneelvereniging.

Sandra Vermeer

Hoofd Beveiliging

Sandra is sinds oktober vorig jaar het nieuwe hoofd beveiliging van Het Museum. Sandra is verantwoordelijk voor een team van 60 mensen. “Het Museum” heeft een meldkamer waar permanent 2 camera-observanten werken en 4 centralisten.
Sandra heeft in oktober de opdracht gekregen om de methodiek Predictive Profiling te implementeren. Sindsdien organiseert ze voor haar team met grote regelmaat Red Teaming oefeningen en heeft ze de beveiliging op het gewenste niveau gebracht.

 

Sandra is ongehuwd en houdt ervan om in haar vrije tijd te fietsen in de natuur.

Saskia Jansen

Tentoonstelling Coordinator

Onder verantwoordelijkheid van het bestuur zorgt Saskia voor een onderscheidend imago, ontwikkelt  het artistieke beleid en is verantwoordelijk voor de voortgang en organisatie van tentoonstellingen van Het Museum.

In samenwerking met de tentoonstellingscommissie stelt ze jaarlijks, onder andere op basis van door leden ingediende tentoonstellingsvoorstellen, het tentoonstellingsprogramma samen en voert ze dit programma zelfstandig uit. Daarnaast adviseert ze de vereniging en het bestuur over artistieke zaken en werkt ze samen met de zakelijk coördinator. Saskia onderzoekt subsidiemogelijkheden, verzorgt de communicatie rondom tentoonstellingen, schrijft de persberichten en is het aanspreekpunt voor de pers.

Saskia is gehuwd, heeft geen kinderen en is vooral geïnteresseerd in beeldende kunst.

Greta Smit

Hoofd Facilitaire Zaken

Greta vervult werkt al 25 jaar voor het museum en is begonnen als administratief medewerker bij Het Museum. De afgelopen 6 jaar is Greta werkzaam als hoofd Facilitaire zaken en is verantwoordelijk voor de algehele facilitaire dienst, waaronder TD, schoonmaak, catering, en logistiek.

Greta is gehuwd, heeft 2 kinderen en ze organiseert regelmatig meerdaagse wandeltochten in de bergen.

Please reload

bottom of page