top of page

E-learning Ontwikkeling Dreigingsanalyse

De dreigingsanalyse is de basis voor een effectieve beveiliging waardoor beveiliging een succesbepalende factor voor uw organisatie kan zijn.

Beveiliging hoeft geen kostenpost te zijn maar een investering die oplevert.

 

Beveiliging wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Je kan eigenlijk niet zonder, al zou je het wel willen. Vaak worden beveiligingsmaatregelen getroffen zonder goed te weten waarvoor de maatregelen nodig zijn, en wat het beoogde effect van de maatregelen zijn.

Voordat er dure investeringen gedaan worden is het belangrijk om een goede dreigingsanalyse als grondlegger voor de businesscase voor benodigde investeringen te laten fungeren.

 

De dreigingsanalyse is geen risicoanalyse. Het risico is het gevolg van de dreiging. Effectieve beveiligingsmaatregelen richten zich op de dreigingen waardoor risico’s beheersbaar worden en schade wordt voorkomen. 

 

COVER DA.png

De dreigingsanalyse geeft antwoord op de 3 basis vragen voor de beveiliging. 

-    Wat te beschermen

-    Wie heeft interesse in het te beschermen belang

-    Hoe gaat iemand te werk om zijn of haar doel te bereiken.

 

In deze e-learning wordt u meegenomen hoe u het fundament legt voor een effectieve beveiliging door het ontwikkelen van een dreigingsanalyse, specifiek voor uw organisatie.

Een dreigingsanalyse is 100% maatwerk en alleen van toepassing voor uw organisatie. 

De tijd dat beveiligingsmaatregelen worden getroffen omdat de “buren” het ook hebben gedaan is definitief voorbij. Met de dreigingsanalyse gaat u maatregelen treffen die u nodig heeft om uw organisatie te beschermen en succesvol te laten zijn.

 

Stelt u zich eens voor dat u aan uw bestuurder prima kunt uitleggen waarom bepaalde maatregelen nodig zijn en wat dit voor voordelen oplevert voor de organisatie omdat het effect van de maatregelen aantoonbaar en zichtbaar worden gemaakt?

 

Bij aankoop van deze e-learning ontvangt u 

-    Meer dan 60 video’s die alle informatie bevatten over de dreigingsanalyse 

-    Diverse voorbeelden uit de praktijk die u kunt toepassen 

-    8 oefeningen waarmee u eenvoudig stap voor stap een dreigingsanalyse voor uw eigen organisatie kunt maken.

-    Handige tools en formats.

 

Maar dat is nog  niet alles. 

Indien u tijdens de cursus vragen heeft of u loopt ergens vast dan is er een hulplijn die u weer verder op weg helpt.

 

De waarde van deze cursus is wat beveiligingsadviseurs ongeveer in rekening brengen voor het uitvoeren van een dreigingsanalyse van uw organisatie, wat ongeveer tussen de €6.000,- en € 10.000,- bedraagt.

U heeft dan een prachtig rapport, maar u heeft de analyse niet zelf doorleeft, wat zeer belangrijk is voor het vervolg. Daarnaast is een dreigingsanalyse geen eenmalige actie. De dreigingsanalyse is dynamisch en zal periodiek aangepast moeten worden op basis van veranderende maatschappelijke omstandigheden, of gewijzigde activiteiten van uw organisatie. 

 

Deze e-learning, inclusief de tools en de online ondersteuning wordt u aangeboden voor het eenmalige bedrag van € 75,- inclusief BTW.

 

Registreer nu.

Indien u op de registratieknop drukt, wordt u door geleid naar een andere pagina en kunt u de cursus aanschaffen.

 

bottom of page