Docentenopleiding Proactief Beveiligen

Recent zijn de exameneisen voor het populaire keuzedeel Proactief Beveiligen (SVPB) goedgekeurd en gepubliceerd. Om docenten de mogelijkheid te bieden om aan de gestelde exameneisen van de SVPB te kunnen voldoen, start OrcaSecure in samenwerking met Trio Security de Docentenopleiding Proactief Beveiligen op 25 januari 2019.

De Docentenopleiding Proactief Beveiligen wordt verzorgd door Jan van Twillert (OrcaSecure) en Paul Mulder (Trio Security) en bestaat uit theorie- en  praktijklessen. 

Na deze opleiding heeft u als docent voldoende kennis en achtergrond informatie om MBO2 studenten succesvol te begeleiden naar het examen. 

Bekijk hier het het volledig programma van de opleiding.

De docentenopleiding wordt gegeven op Security Academy, De Bleek 11 in Woerden. Naast een prettige en rustige lesomgeving kunnen we hier onze kandidaten voorzien van gratis parkeergelegenheid, goede bereikbaarheid OV, service en gastvrijheid en (hete en koude) drankjes.

 

Kosten: € 1.945,- excl. BTW. Hierbij is het examen, afgenomen door ESIF, het lesmateriaal en het praktijkhandboek  inbegrepen.

 

Zie de Opleidingskalender op voor de eerstvolgende opleiding.

 

Meer weten over de Docentenopleiding Proactief Beveiligen, neem dan even contact met ons op via info@orcasecure.org.

 

OrcaSecure BV

PO Box 256

3750 GH Bunschoten

info@orcasecure.org

+31 30 76 700 76

© 2018 by OrcaSecure.