top of page

Operational Security Profiler OSP®

De wereld van veiligheid en beveiliging is aan het veranderen. De vraag naar servicegerichte en vooral proactieve beveiligingsmethdoden is een ontwikkeling die in de komende jaren alleen maar zal toenemen.

 

Daarom organiseert OrcaSecure in samenwerking met en onder licentie van Preventional de registeropleiding Operational Security Profiler (OSP®)

Een opleiding waarin je als beginnend of ervaren beveiliger gaat specialiseren in de proactieve beveiligingsmethode van Predictive Profiling & Security.

 

In 3 intensieve dagen waar theorie wordt afgewisseld met realistische praktijkoefeningen wordt je opgeleid tot Operational Security Profiler.

 

Op de 3e  lesdag wordt het OSP theorie-examen afgenomen. Het behalen van het theorie-examen geeft recht op het OSP® Diploma en tot opname in het OSP® Register, waarmee je kunt aantonen dat je de lesstof en vaardigheden van een Operational Security Profiler beheerst en kunt uitvoeren in de praktijk.

 

De opleiding wordt gegeven op Security Academy in Woerden. Naast een prettige en rustige lesomgeving kunnen we hier onze kandidaten voorzien van gratis parkeergelegenheid, goede bereikbaarheid OV, service en gastvrijheid, heerlijke lunch en (hete en koude) drankjes.

 

Kosten: € 950,- excl. BTW

 

Zie de Opleidingskalender op voor de eerstvolgende opleiding.

 

Meer weten over de driedaagse registeropleiding Operational Security Profiler (OSP®) neem dan even contact met ons op via info@orcasecure.org.

bottom of page